Adventskalendern 2022 med tema hälsa är avslutad

Lucka 1 Motion

Hej och välkommen till Binogis adventskalender - med nedräkning till jullovet. 
Bakom varje lucka finns en film och diskussionsfråga utifrån temat hälsa.
Vi på Binogi har valt att ha temat hälsa för att vi tycker att det är så viktigt. Vi tror att det är viktigt för alla men kanske extra viktigt när man är ung.
Hälsobegreppet är stort och brett. Kalendern kommer innehålla filmer om motion, sömn och kost, men också om våra behov av sociala sammanhang samt att kunna påverka vår omgivning för att ha en god hälsa. Du behöver ingen licens för att titta på lektionsfilmerna bakom luckorna. Skapa ett konto eller logga in som vanligt på binogi.se. I december släpper vi dessa lektionsfilmer fritt för alla, så du kan använda länken som finns bakom varje lucka och titta via vår webbplats istället, på så vis får du tillgång till fler språk och quiz. Sprid gärna vår hälsokalender till flera, så att fler lär sig om detta viktiga tema! 

Diskussion och aktiviteter till dagens lucka
Gör en kartläggning om era motionsaktiviteter i klassen. Vad visar den? Hur når ni upp de motionsmål som finns med i filmen? 
Lina pratar i filmen om olika appar i telefonen , bla  stegräknare. Har ni sådana på era telefoner? Vilka då och hur använder ni dem?
 
Länk till filmen på vår webbplats
https://app.binogi.se/l/motion

Lycka till och ha en bra och lärorik decembermånad!
//Teamet på Binogi

Oops, något är fel. Misstaget är markerad med rött.

Luckan är stängd!


Villkor

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR-lagen. Vi kommer att använda din epost för att kontakta dig med mer information om Binogi och Språkprojektet. Vill du veta mer så kan du kontakta oss på support@binogi.se